ful_


BAKGRUNDSBILD
Ful order, bilaga
JOEL Works
Bilden är beskuren
Till Ful 1/2010 Textstorlek Vanlig | Stor | Störst

RETORIK A

Så fort jag sätter mig på den hårda trästolen inser jag att det här aldrig kommer att gå. De ringde mig sent igår och undrade om jag kunde komma idag, någon hade blivit sjuk, jag behövde lite pengar och det verkade som en bra idé. Då.

Jag vet inte vad det är som gör det, men vissa dagar är det som att min kropp inte bryr sig om något annat än sin egen fysiska njutning. Som att den tröttnat på att vara ett instrument för hjärnan och bestämmer sig för att väldigt tydligt signalera vad den egentligen är till för. Händer passar på bröst. Läppar mot hud. Skinkor i händer. Lår mellan andra lår.

Redan i morse förstod jag att idag var en sån dag. Den första delen av mig som vaknade var mitt kön. Det gäspade, sträckte på sig och blinkade mot ljuset. Det väckte mina bröst som plötsligt fick superkänsel och började pirra mot lakanen. Hjärtat ökade sin rytm och pumpade ut hormonspäckat blod till resten av kroppen. Varje vrå, varenda litet finger.

A hade sovit hos mig, hen låg där när jag vaknade och luktade förföriskt av hår och hud och nyvaken morgonmun och jag ville bara krypa ner under täcket i lukten av vår gemensamma svett och slicka henom till liv. Hen skulle vakna och kalla mig ”baby” och jag skulle göra det där tricket med min tungpiercing som hen älskar och istället sitter jag på universitetet och tittar på skaran med studenter som släntrar in en efter en och sätter sig. När alla verkar vara på plats reser jag mig och skriver på den vita tavlan:

Omtenta
Retorik A
Skrivtid: 3 timmar

Jag vänder mig till klassen och berättar vilka regler som gäller. Böckerna på golvet, mobilerna av, legitimation tillsammans med tentan tack.

Sedan blir jag stående ett ögonblick framför katedern och tittar på objekten som ska distrahera mig de följande timmarna: en kopp pressbyrånkaffe och en Metro. Metro räcker i max femton minuter. Jag hinner inte ens läsa rubriken på förstanyheten innan jag istället befinner mig i en hall i närheten av Skanstull.

– Det var på tiden. Hen ler när hen slänger nycklarna ifrån sig och vi kränger av oss våra tunna sommarjackor som egentligen är alldeles för kalla för flera timmars vin utomhus en vårkväll. Vi blir stående ett par sekunder, tvekandes, fastän vi båda vet precis varför vi är här.

Tystnaden är kompakt, våra kroppar mäter avståndet till varandra. Som på en given signal tar hen ett steg mot mig, böjer på den smala nacken, lutar sig över mig och greppar tag om mitt huvud i ett skruvstädsgrepp. Kyssen får mig att stappla baklänges tills väggen slår så hårt i mitt bakhuvud att jag blir yr.

Vi smakar vin och cigaretter och vi har spanat på varandra i flera veckor. Jag har drömt om det här ögonblicket, den här hallen. Kyssen är först djup och långsam men efter ett tag blir den hetsig, hysterisk. Vi andas häftigt genom näsan och de där mjuka läpparna är över hela mitt ansikte, halsen, saliven är varm mot min hud som blivit kall av kvällsluften.

Jag kör mina fingrar genom det kortklippta nackhåret medan hens händer smyger sig runt min midja och tar sig innanför byxlinningen bakifrån, fingrarna når mina bara lår och min rumpa. Beröringen har en direkt effekt på mig – jag hajar till och drar efter andan när fingrarna tar sig innanför underkläderna, andra handen trycker mot mitt skrev och jag inser hur upphetsad jag är.

Hen drar mig mot sängen. Först stretar jag emot, någon av de andra kan komma när som helst, vi skulle bara låna toaletten och dessutom är det oförskämt... Men när hen knäpper upp de översta knapparna i min skjorta, drar ner den över axlarna och hugger in på mina bara bröst glömmer jag all respekt jag någonsin haft för lägenhetens ägare.

Vi står bredvid sängen. Våra ben har trasslat ihop sig, hens tunga glider längs min hals, jag försöker hålla mig stående genom att greppa tag i något, men istället faller vi båda baklänges ner i sängen. Hen sätter sig gränsle över mig och håller fast mina händer över huvudet och det är en sån oväntad gest. Hen som är så blyg? hinner jag tänka innan hen väldigt oblygt sträcker ner handen mellan våra ben, letar sig in genom min gylf och greppar tag i mitt svullna kön. Jag flämtar till.
– Ursäkta.
– Va?
– Ursäkta, jag skulle behöva ett till papper.
Okej. Koncentrera dig nu. Du är faktiskt på jobbet. Jag reser mig på darriga ben och med röda kinder för att lämna ett tomt ark till en av studenterna. När jag kommer tillbaka till min plats ser jag att mina händer har lämnat parodiska svettfläckar på den ljusa laminatytan på båda sidor om den orörda tidningen. Jag kommer på att om jag vill att studenterna ska tro att jag sitter här och läser nyheterna, bara gör mitt jobb som en vilken seriös tentavakt som helst, så måste jag bläddra. Oftare än en gång i halvtimmen. Jag väntar ett par sekunder, sväljer och vänder blad. Mina händer darrar när de måste hålla i den tunna tidningssidan.

Samma händer fumlar ögonblicket efter med knappen i hens byxor. Gud vad jag längtar efter hens kön! Jag fantiserar om hur det ska smaka mot min tunga och hur den mjuka tunna huden ska glida mot mina läppar och om stönen som hen ska ge ifrån sig. Men innan jag hinner få upp knappen hittar hens fingrar en punkt någonstans inom mig som får mig att totalt tappa kontrollen över mina muskler, handen som kämpar med byxknappen faller död ner och den andra griper tag i vad som finns att tillgå – en bit tröja, bar hud, jag är så nära nu...

Nej, vänta, det går för fort. Det har bara gått knappt fyrtio minuter av mitt tretimmarspass. Jag vill förresten att det ska gå för henom först, för jag älskar att se ansiktsuttrycket hos någon som totalt tappar kontrollen, blicken som helt förlorar fokus och andhämtningen som blir snabbare och snabbare. Det är det mest upphetsande jag vet.

Vi tar om det från hallen. Den här gången är det hen som protesterar.
– Dom andra kan komma när som helst!
– Jag bryr mig inte, jag håller på att bli galen efter dig. Kom.
– Men, inte i deras säng… vänta… du!
Jag lägger ena handen över hens mun, tar tag i hens byxlinning, drar henom efter mig in i det stora rummet och trycker ner henom på sängkanten. Jag låter mina läppar vandra från den mjuka munnen, över hakans fjuniga kant och ner över halsen som smakar salt av svett och sött av parfym, ner över den slitna t-shirten som glipar och blottar en mjuk mage. Under tröjan skymtar de platta brösten, de sexigaste jag vet. Händerna smeker huden upp under tröjan, jag följer efter med tungan, bröstvårtorna är mörka och styva och jag glider med tungan över dem och lämnar glänsande spår av saliv. Hen stönar till när jag låter ena bröstvårtan glida längs med min tandrad. ”Åh, baby!” Mitt hjärta rusar, blodet susar i öronen, det dunkar mellan benen och hen sliter av sig tröjan och lägger sig på det främmande överkastet. En strimma av gatlyktsljus som faller in genom fönstret skuggar hens fulländade kropp som en tavla. Hen kisar utmanande mot mig.
– Skulle du kunna dra för gardinerna?
Solen har letat sig in i tentasalen. Studenterna ser ut att vara besvärade av den lågt liggande morgonsolen, men inte lika besvärade som jag känner mig när jag reser mig för att veva ut markisen. Mitt kön är svullet och jag är så upphetsad att jag undrar om det syns ut genom byxtyget. Jag återgår snabbt till min plats och jag blir så trött på mig själv för att jag inte kan behärska mig. Min förbannade hjärna. Varför plågar jag mig själv? Jeansen skaver, jag försöker sätta mig tillrätta men vet inte vad jag ska göra av mina ben, mina händer. Jag tar en klunk kaffe, jag måste tänka på någonting annat, jag måste –

Sakta börjar hen knäppa upp knapp efter knapp i sina byxor. Jag sitter på knä vid sängens fotända och tittar orörligt på. Jag kan se hur hen njuter av att se min upphetsning, hur jag börjar andas tyngre, hur lystet jag följer varje rörelse med blicken. När hen tagit av sig till underkläderna lägger hen sig ner och jag lägger mig över och kysser munnen, huden, jag är som besatt, jag vill suga i mig hela henom, vara med min tunga överallt samtidigt. Jag borrar ner ansiktet mellan hens ben och kan känna lukten av könet, det blir blött av min tunga när jag slickar och suger genom tyget, först lätt, sedan girigt. Lukten gör mig galen. Min hand letar sig uppför ett varmt lår och in under linningen vid ljumsken där könshåret är fuktigt och strävt, jag greppar resåren och hen lyfter på rumpan för att hjälpa mig lirka av tyget som skiljer mig från vad jag vill åt. Hen greppar tag i mitt huvud och försöker trycka det mot sitt kön, jag låter hen föra det så nära att könshåren böjer sig för min andedräkt innan jag frigör mig och kysser benen istället, från knävecken och upp längs låren. Jag drar med tungan en bit över huden och kittlar hårstråna som lägger sig i mörka virvlar på huden där jag kysser den. Jag rör mig uppåt. Hen stönar av otålighet och med kinden mot insidan av de mjuka låren tar jag tillslut hens kön i munnen, hen darrar till och spänner sig mot mig och jag låter min tunga leka med varenda hudflik, varenda millimeter av den känsliga huden mot min tungspets. Hens andhämtning blir hackig, snabb, hen kvider och stönar och jag låter min tunga blöta huden ner mot anus och mina fingrar cirkulera runt den halkiga öppningen samtidigt som min mun bearbetar hens kön. Det har bildats små pärlor av saliv i den mörka mattan av könshår som är det enda jag ser.
– Kom hit ett tag…
Jag tittar upp och hen tar tag i mitt ansikte, sätter sig upp och kysser mig så att vår saliv blandas med smaken av kön. Jag tar tag i hens höfter och trycker mitt skrev mot hens, det blir en våt fläck på byxorna och den kommer att synas men jag bryr mig inte, jag är så upphetsad nu att hen skulle kunna få mig att komma bara genom att röra vid mig. Hen börjar slita i min skjorta, är inte lika tålmodig med avklädningsprocessen som för en liten stund sedan. Plagg efter plagg hamnar snabbt på golvet, och när jag är helt naken kryper jag runt så att vi båda kan komma åt varandra med munnen. Hen står på alla fyra över mig men lyckas ändå på något mirakulöst sätt lirka in händerna under mig och ta ett fast grepp om mina skinkor, och med fingrar som kittlar mig runt anus och hela mitt kön trycker hen mig mot sin varma mun och jag tappar andan, flämtar med andedräkten mot hens kön, näsan mot ena skinkan och jag biter tag i det mjuka låret när hens tunga virvlar runt, försiktigt först och sedan långa, hårda, bestämda drag som pirrar ner i benen och ut i armarna och upp i huvudet. Jag river över ryggen, tar tag om skinkorna, känner dem spännas när hen trycker sig mot mitt ansikte, hårt och rytmiskt.

Jag är alldeles för otålig för den här ställningen. Nu vill jag komma och jag vill kunna koncentrera mig helt på mig själv när jag gör det. Hen ligger platt på mage mellan mina ben och det känns som att hens händer måste vara många fler än två, de är överallt. Hen suger på sina fingrar och låter dem glida över mig sakta, med mjuka fingertoppar. Mina bröstvårtor drar ihop sig, min hud knottras, fingrarna letar sig in i mig samtidigt som hen gnider ovarsamt och ostrukturerat in och ut nej upp och ner nej fram och tillbaka och när hen böjer sig ner och sluter sina läppar kring mitt svullna kön är det så skönt att jag inte kan hålla inne skriket som vill ut mellan mina hopbitna tänder. Hen smeker hårdare och snabbare för att sluta just som det är på väg att gå för mig och sedan börja om och jag har aldrig varit med om något liknande, hur det bara blir skönare och skönare, jag är bortom alla rimliga nivåer av njutning, jag flämtar hens namn, kvider, ber om nåd, mina händer greppar efter luft, trasslar in sig i hens lugg, jag lyfter rumpan och det har bildats en våt fläck av saliv under mig på överkastet, jag fyller lungorna med luft och gör mig redo… Det är då vi hör nycklarna. Det är för sent att gömma sig. Vi fryser i vår position, min kropp skriker efter mer medan vi håller andan och väntar på att ljuset i hallen ska tändas och avslöja oss. Hens armar har börjat darra av den ansträngda positionen och hen försöker sakta dra sina fingrar ur mig utan att ge alltför mycket ljud ifrån sig. Den minimala rörelsen skickar skott av njutning genom varenda nerv i min kropp. Jag känner hur allting börjar rusa inom mig och jag spänner benen, försöker sedan slappna av helt istället för att hejda floden inom mig men det blir bara ännu skönare, mitt underliv stelnar till och drar ihop sig i föreberedelse, det svartnar för ögonen och till slut kan jag inte hejda det längre.

Orgasmen tar hem alla priser. Tidningen skrynklas ihop i min hand, jag lindar mina ben runt stolen som skjuts framåt och ger ifrån sig ett ljud som fångar studenternas uppmärksamhet lagom för att se mig lägga pannan mot katedern och bara släppa ut orgasmskriket som väntat hela morgonen på att ta sig ut. Suddigt uppfattar jag gapande munnar och rodnande ansikten, men jag varken kan eller vill hejda min kropp idag. Jag längtar redan efter att få komma hem, väcka A och berätta vad vi just har varit med om.

Text: Hunter H.© 2010 Ful